Fokus Digital Services

Специални празнични оферти за 12 и 24-месечни абонаменти,
валидни до 31 декември! ⇩

Портал ТРЗ Нормативи - www.portaltrznormativi.bg

Експресни отговори на на Вашите въпроси 24/7/365

Портал ТРЗ нормативи

Какво Ви носи Порталът:

Над 1000 разрешени вече трудовоправни казуса

Стотици статии, анализи и тълкувания

Модели документи, формуляри, дръжностни характеристики

Всеки ден новини по последните промени в КТ, КСО, ЗЗБУТ и всички останали закони и разпоредби, които използвате в практиката си

Съвети за набора, подбора, управлението, мотивацията и оценяването на служителите

Ето какво Ви носи Портал ТРЗ Нормативи - 24/7/365


Винаги онлайн - достъпвайте профила си, възползвайте се от ползите на Вашия абонамeнт без значение къде се намирате!


Какво се изисква от Вас?

1 абонамент - само това! И ще имате неограничен достъп до всичко изброено! Но най-важното - ще имате възможност сами да задавате въпроси към ТРЗ експертите - а те от своя страна ще Ви отговорят:
бързо - до 24 часа (най-бързият отговор, който абонат на Портал ТРЗ нормативи получи, беше даден за 30 мин.)
експертно - всяко един експерт се е доказал с годините и е защитил името си пред най-взискателната публика - Вас и Вашите колеги!
Експертите, които отговарят на Вашите запитвания, са: Аспасия Петкова, Красимира Гергева, Василена Христова, Наталия Василева...и още десетки професионалисти

законосъобразно - всеки отговор на зададен от Вас казус е придружен с подпис и печат - специалистите застават зад становището си, а Вие спокойно може да го използвате, за да докажете правотата си пред институциите!


Абонаментни предложения за Портал ТРЗ Нормативи:

Достъп и услуги Абонамент за 3 месеца Абонамент за 6 месеца Абонамент за 12 месеца Абонамент за 24 месеца
Срок на достъп 3 месеца 6 месеца 12 месеца 24 месеца
Модели документи + + + +
Законодателство + + + +
Новини + + + +
Данъчен календар + + + +
Анализи и процедури + + + +
Персонални консултации (брой) 3 5 12 24
Персонални консултации с експерт по телефона - - + +
Електронен бюлетин два пъти седмично + + + +
Месечен електронен бюлетин + + + +
Стандартна цена на абонамент с ДДС 159 лв. 269,40 лв. 432 лв. 723 лв.
  

* какво означава консултация?
Това са Вашите въпроси, породени от неясноти по прилагането разпоредбите на Кодекса на труда, осигурителното законодателство, ЗБУТ, пенсионните наредби и всичко свързано с трудовото право. Вашият абонамент Ви дава право да зададете казуса към експерт в Портал ТРЗ Нормативи. И за по-малко от 24 часа получавате решение!

Не пропускайте да потърсите из вече 1000 решени казуса, които ще може да достъпвате благодарение на направения абонамент - може би вече Ваш колега го е задал към експертите - и те вече са отговорили!

Ето какво мисли за портала 1 негов абонат:

"Вече 2 години ползвам Портал ТРЗ Нормативи. Счетоводител съм по професия, но се занимавам и с ТРЗ. Много ми е полезен - почти всеки месец имам казус към експертите и отговорите им никога не са ме подвеждали. А когато спешно трябваше да разреша един казус с напускане на служител и Ви помолих за бърз отговор, получих такъв точно за 1 час. И най-важното - взетото с помощта на експерта решение се оказа 100 % точно. Благодаря отново!"


М. Колева, гр. В. Търново


Абонаментът за Портал ТРЗ Нормативи ще Ви позволи пълен достъп до всички функции на Портала съответно за 6 или 12 месеца. Това означава, че ще можете освен да задавате въпроси и да четете вече разрешените такива, да получавате първи последните законодателни промени, да научавате най-важното от трудовоправната област и как то ще повлияе върху практиката Ви.


Получавате и достъп до бланки, формуляри, длъжностни характеристики, документи и приложения.

Всеки ден нови статии и анализи по последните промени и прилагането им от нашите експерти Аспасия Петкова, Красимира Гергева, Василена Христова и много други.

Не позволявайте на казусите да Ви "хванат на тясно"! Не изпускайте нито една новина или промяна! Но и не губете ценното си време да следите всичко сами и да ровите из закони и наръчници, за да намерите така нужното Ви решение - оставете това на експертите в Портал ТРЗ Нормативи!


Решихте ли вече кой абонаментен план предпочитате? Ако не сте - отделите минутка, за да разгледате Портал ТРЗ Нормативи ТУК и тогава заявете избрания абонамент!
За повече информация позвънете и на тел. 0877 954 760 или 0889 333 639 (от 08,30 до 17,30 часа).
След работно време ще ни намерите на имейл: info@biznesidei.bg


Не пропускайте да се възползвате от специалното предложение за 12 и 24-месечен абонамент до 31 декември! Осигурете си 1 година ТРЗ сигурност!


РС Издателство и Бизнес Консултации – Кои сме ние?

Създадена през 2011 година, нашата компания вече 7 години предлага експертна литература в областите счетоводство, трудово право и мениджмънт.

Разчитайки на нас, можете да получите практическа помощ чрез:
електронни книги на CD - с възможност за безплатни актуализации с допълнителни статии и казуси;
печатни издания - текстове на закони и решения на реални казуси;
персонални консултации със специалисти в два онлайн портала - Портал Счетоводство (www.portalschetovodstvo.bg) и Портал ТРЗ Нормативи (www.portaltrznormativi.bg).

Стремежът ни е да правим своите клиенти по-успешни, по-компетентни, по-големи професионалисти.

Работим с екип утвърдени експерти от градовете София, Варна, Русе, Габрово, Пловдив. Сред тях се нареждат проф. д-р Стоян Дурин, Елена Илиева, Аспасия Петкова, Наталия Василева, Ели Марова, Красимира Гергева, Трендафил Василев, Пламен Ангелов, Христо Досев и др. С тяхно съдействие Ви предоставяме най-ценния тип решения – практическите - във всяка една от трите сфери. Такива, каквито можете без колебания и съмнения да приложите в своята работа.

Свържете се с нас на електронен адрес info@biznesidei.bg и телефони + 359 877 954 760; + 359 889 333 639

Други наши продукти можете да откриете на www.straton.bg.

Форма за поръчка

Поставете отметка на желаните продукти:

Попълнете

Телефонният Ви номер е необходим, за да се свържем с Вас относно Вашата заявка .
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специална защита, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679. Давам съгласието си "РС издателство и бизнес консултации" ЕООД да събира и обработва попълнените данни в този талон. Информационна бележка!!

Условия за връщане и рекламация

* Полетата маркирани със звездичка са задължителни!

ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ